GASTRONOMIA
SABOR KM0

A Cabanes, els restaurants oferixen una gastronomia rica i variada que combina la tradició pesquera i agrícola del nucli costaner amb el caràcter de la restauració d’interior. Excel·lents arrossos, verdures, peix i fruites, en especial bresquilles i taronges, conviuen amb plats a base de carns de caça, embotits, bolets, caragols de muntanya o la típica olla amb verdures i carn de porc. Un consell: deixa lloc per a les postres i no te’n vages sense tastar la nostra rebosteria tradicional feta amb ametla. Cabanes n’és un dels majors productors de la Comunitat Valenciana.

gastronomia
sabor km0

La gastronomia de Cabanes és de les més riques i variades de la província, en tractar-se d’un municipi banyat per la mar i amb l’encant d’interior que li atorguen les muntanyes.

L’arròs, les verdures i el peix són els ingredients bàsics dels plats típics de la Ribera de Cabanes, com ara paella, l’arròs a banda o el negre. La tradició pesquera i agrícola del nucli costaner es posa de manifest en la cuina, on també destaquen les fruites, com ara les taronges o les bresquilles.

SABORS DE LA
MEDITERRÀNIA

La gastronomia de Cabanes és de les més riques i variades de la província, en tractar-se d’un municipi banyat per la mar i amb l’encant d’interior que li atorguen les muntanyes.

L’arròs, les verdures i el peix són els ingredients bàsics dels plats típics de la Ribera de Cabanes, com ara la paella, l’arròs a banda o l’arròs negre. La tradició pesquera i agrícola del nucli costaner es posa de manifest en la cuina, on també destaquen les fruites, com ara les taronges o les bresquilles.

A l’interior, Cabanes gaudeix d’una extraordinària fama pels seus plats basats en la carn de caça, els caragols de muntanya, els bolets i les verdures. També és típica l’olla de verdures i carn de porc, com ara llonganisses i botifarres. El conreu de l’ametla i la tradició agrària del municipi esten també presents en la rebosteria tradicional.

Cabanes és un dels principals productors d’ametla de la Comunitat Valenciana, fet que es reflecteix en la rebosteria tradicional.