FESTES A CABANES

TRADICIÓ MEDITERRÀNIA

La millor manera de conéixer un territori és participar en les seues festes i tradicions. Les festes de Cabanes són un pont a la memòria per a compartir la identitat i connectar amb el cor d’un poble: la seua gent.

Festes a
cabanes

tradició
mediterrànea

La millor manera de conéixer un territori és participar en les seues festes i tradicions. Les festes de Cabanes són un pont a la memòria per a compartir la identitat i connectar amb el cor d’un poble: la seua gent.

Festes de Sant Antoni Abad

Dates: 1-2 de febrer

No pots perdre’t la saborosa tradició dels típics prims i coquetes, ni la màgica encesa de la monumental foguera que se celebra la vespra amb la benedicció dels animals.

Marxa Cabanes

Data: 6 de febrer

Una marxa que es converteix en festa amb els seus 23 km en la versió competitiva i 13 km en la no competitiva.

Festes patronals de maig en honor a la Nostra Senyora del Bon Succés

Dates: 1-2 de maig

El primer diumenge de maig comencen les festes en honor a la patrona, la Nostra Senyora del Bon Succés, en les quals destaca, la vespra de la festivitat, la romeria a Les Santes, així com l’Entrà de maig. Durant aquestes festes, s’organitzen actes taurins i revetles. El diumenge de Pasqua de Pentecostes se celebra la Despedida de la Mare de Déu, per a portar-la en romeria a l’endemà a l’ermita de Les Santes.

Festes de Sant Pere

Data: juny

Aquestes festes se celebren en honor al patró dels mariners amb actes taurins, música i gastronomia típica. El repartiment de cintes per a la romeria des de l’església fins a la platja de Torre la Sal és una tradició que podem gaudir si ens perdem aquests dies per Cabanes.

Festes patronals d’agost en honor a Sant Joan Baptista i
a Sant Roc

Data: 6 d’agost

El primer dissabte d’agost s’inicien les festes en honor a Sant Joan Baptista i a Sant Roc amb els tradicionals actes taurins i revetles.

Fira de Sant Andreu

Dates: 26-18 de novembre

La fira de Sant Andreu és una cita que no pots perdre’t. Reuneix més de 200 expositors agroalimentaris, de maquinària i automoció i és una mostra de tecnologia agrícola que atrau nombrosos visitants del sector primari. La fira ens ofereix una carpa gastronòmica on es realitzen concerts, showcooking i tallers, i on s’instal·len productors de Castelló Ruta de Sabor.