Política de privacitat

En l’Ajuntament de Cabanes estem compromesos amb la protecció de la privacitat i l’ús correcte de les dades personals. Per això, la present Política de Privacitat té com a objecte informar sobre el tractament de dades de caràcter personal que l’Ajuntament de Cabanes efectua en aquest lloc web, en la seu electrònica i en qualsevol dels seus subdominis, microsites o aplicacions mòbils.

Qui és el responsable del tractament de les seues dades personals?

L’Ajuntament de Cabanes és qui ostenta la condició de responsable de tractament, amb l’assessorament i la supervisió del nostre delegat de protecció de dades per a la protecció adequada de les seues dades personals.

Per a què tractem les seues dades personals de contacte?

Les dades que se’ns faciliten, així com altres generades durant el desenvolupament de la relació amb la persona ciutadana/interessada, les podem tractar per a distintes finalitats en funció dels serveis municipals que siguen objecte de prestació i, en tot cas, per a mantenir el contacte i la comunicació amb aquesta i gestionar la prestació dels serveis demandats o prestats per aquest Ajuntament. En el seu cas, a les clàusules informatives incorporades en cadascuna de les vies de presa de dades (formularis web, formularis en paper, locucions o cartells i notes informatives) per a supòsits concrets poden indicar-se finalitats més explícites i concretes.

Quina és la base jurídica que legitima el tractament de les seues dades personals? És a dir, quina condició fonamenta o habilita que puguem tractar les seues dades personals?

La base jurídica que ens legitima per al tractament de les seues dades pot ser diversa: en uns casos, pot ser el consentiment de les persones interessades; en altres, el compliment d’una obligació legal per la nostra part; en altres, el compliment per part de l’Ajuntament d’una missió realitzada en interés públic o en exercici de poders públics; en altres, la protecció d’interessos vitals; i en altres, l’execució d’un contracte.

L’aportació de les dades sol·licitades és obligatòria, ja que aquestes són imprescindibles per a atendre la seua petició o prestar els nostres serveis. Si no les facilita, no podrem portar-la a terme o prestar-los.

Quan el tractament es basa en el seu consentiment, s’entendrà que l’atorga de forma inequívoca i aquesta aportació es considerarà un acte afirmatiu clar per la seua part, que manifesta aquest consentiment.

Durant quant de temps conservem les seues dades personals?

En general, les dades personals que se’ns facilitem les conservarem per a mantindre un historial d’atenció i gestionar els nostres serveis de forma eficient, sempre i quan el ciutadà no sol·licite la supressió de les seues dades. Fins i tot després de sol·licitar la supressió, es mantindran bloquejades durant el temps necessari, encara que limitant el seu tractament únicament per a algun d’aquests supòsits: complir amb les obligacions legals o contractuals de qualsevol tipus a què estem sotmesos, o durant els terminis legals prevists per a la prescripció de qualsevol responsabilitat per la nostra part, o l’exercici o la defensa de reclamacions derivades de la relació mantinguda amb la persona ciutadana/interessada.

Qui pot ser cessionari o destinatari de les seues dades personals?

Les dades que ens proporciona podran ser comunicades a terceres entitats per al compliment de finalitats directament relacionades amb funcions legítimes de persona cedent i persona cessionària, com a les entitats o organismes als quals existisca obligació legal de realitzar comunicacions de dades, entitats o organitzacions públiques o privades amb què arribem a acords per a desenvolupar projectes socials, culturals o esportius, o acords de col·laboració, etc.

Quins són els seus drets en protecció de dades i com pot exercir-los?

Per a exercir els seus drets en matèria de protecció de dades, podrà formular una sol·licitud en qualsevol dels punts de registre d’entrada de l’Ajuntament, en línia a través de la seu electrònica d’aquest i en l’adreça de correu electrònic info@cabanes.es. A aquests efectes i per a més informació, pot informar-se per telèfon.

En tot cas, igualment podrà formular reclamacions front l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Delegat de Protecció de Dades: dpd@dipcas.es

Ajuntament de Cabanes

Plaça de l’Església, núm. 5

Tel: 964 33 10 01

Correu electrònic: dpd@dipcas.es

Seu Electrònica: https://cabanes.sedelectronica.es

Política de galetes

Utilitzem galetes pròpies i de tercers amb la intenció de millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seues preferències. Si continua navegant, considerarem que n’accepta l’ús. Pot obtindre més informació o bé conéixer com canviar la configuració a la nostra Política de Galetes.