Política de privacitat

L’Ajuntament té com a una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, tant dels usuaris que es relacionen amb la seua Administració com dels mateixos treballadors públics al seu servei.

En aquest sentit, l’Ajuntament manifesta que el tractament de les dades de caràcter personal que puga resultar necessari per al desenvolupament de les seues competències a través del seu portal web s’ajustarà escrupolosament a allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i a la normativa de desenvolupament o connexa que puga resultar de l’aplicació en l’actualitat o en un futur.

En concret, totes les dades personals que puguen subministrar-se pels interessats a través d’aquest portal no seran destinades a finalitats distintes a les expressades en el moment de la seua aportació, segons el suposat específic de què es tracte, ni comunicats a tercers llevat d’aquells suposats legals en què puga procedir-se a dita comunicació o es compte amb el consentiment exprés de l’interessat. De la mateixa manera, el tractament de les mateixes s’efectuarà de forma confidencial. En quasevol cas, l’Ajuntament podrà fer ús de les dades contingudes als seus fitxers amb finalitats històriques, estadístiques o científiques. Els interessats seran informats de la incorporació de les seues dades personals a fitxers, automatitzats o no, de les finalitats, usos i, en el seu cas, de les possibles cessions en el moment en què es recapten les mateixes.

No obstant, i amb caràcter general, s’informa a tots els usuaris que, en cas d’aportar dades personals, podran exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit al Registre d’Entrada a:

Ajuntament de Cabanes

Pl. de l’Ésglesia, 5
CP: 12180, Castelló
Telèfon: 964331001
E-mail: cabanes_adl@gva.es

Política de galetes

Utilitzem galetes pròpies i de tercers amb la intenció de millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seues preferències. Si continua navegant, considerarem que n’accepta l’ús. Pot obtindre més informació o bé conéixer com canviar la configuració a la nostra Política de Galetes.